Теплоелектроцентралі на базі газотурбінних і теплонасосних установок - Чепурний, М. М.; Лопатюк, Я. В.; Нікіфорова, К. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто ефективність роботи опалювальних котелень і теплоелектроцентралей, утворених на базі газотурбінних і теплонасосних установок однакових теплових потужностей. Визначені переваги таких теплоелектроцентралей в порівнянні з котельнями