КРИПТОГРАФІЧНІ ПРИМІТИВИ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ КЕРОВАНОГО ХЕШУВАННЯ - Лужецький, В. А.; Баришев, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
За результатами аналізу відомих конструкцій хешування визначено концепцію керованого хешування. Визначено вимоги до криптографічних примітивів та визначено відповідні їм примітиви для реалізації цієї концепції. Запропоновано приклад моделі для синтезу за допомогою криптографічних примітивів множини функцій ущільнення. Визначено перспективи подальшого дослідження.