ПЕРІОД ГЕНЕРАТОРА ГОЛЛМАННА НА ОСНОВІ РЕГІСТРІВ ЗСУВУ ЗІ ЗВОРОТНИМ ЗВ’ЯЗКОМ ЗА ПЕРЕНЕСЕННЯМ - Гапак, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Подано результати дослідження генератора Голлманна на основі регістрів зсуву зі зворотним зв’язком за перенесенням. Визначено довжину періоду згенерованих псевдовипадкових послідовностей. Виявлено, як впливає кількість базових компонент та їх порядок у каскаді на період псевдовипадкової послідовності.