Цифровий вимірювач постійного струму з волоконно-оптичним сенсором - Кондратов, В. Т.; Редько, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Oписано нове технічне рішення цифрового вимірювача постійного струму з автоматичною корекцією систематичних похибок, який реалізує магніто-оптико-електронний метод надлишкових вимірювань. Запропоновано конструкцію структурно-надлишкового волоконно-оптичного сенсора постійного струму, що має широкі функціональні можливості та є нечутливим до дії теплових, електричних і магнітних полів.