Ефективність роботи паротурбінних і газотурбінних теплоелектроцентралей - Чепурний, М. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано сучасні методи для визначення ефективності роботи теплоелектроцентралей та виявлені їх недоліки. Запропоновано просту методику і отримано зручні формули для визначення економії палива на паротурбінних і газотурбінних теплоелектроцентралях.