Формалізація моделі ефективності управління якістю на підприємствах - Карачина, Н. П.; Грабко, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано основи аналітичної та економіко-математичної моделі ефективності управління якістю на підприємстві. Виділено основні групи факторів, що визначають ефективність такого управління, здійснено їх оцінювання на прикладі машинобудівних підприємств Вінниччини.