ІДЕНТИФІКАЦІЯ ГАЛУЗЕЙ НАРОДНОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА СТУПЕНЕМ ЇХ ВПЛИВУ НА СТАТИЧНУ СТІЙКІСТЬ І ЕКОНОМІЧНІ ЦИКЛИ - Козловський, В. О.; Козловський, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено ідентифікацію галузей народного господарства та їхній вплив на статичну стійкість і економічні цикли. Запропоновано методику аналізу економічних систем, розроблено метод ранжирування галузей народного господарства. Метод ґрунтується на розрахунку спеціальних інтегральних показників, які обчислюють за коефіцієнтами чутливості демпфірування коливань до параметрів галузей. Максимальна інформативність цих показників досягається їхнім обчисленням у точках, рівномірно розподілених у просторі параметрів галузей народного господарства.