ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ СИСТЕМИ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ, ЩО БАЗУЄТЬСЯ НА МЕТОДІ ДИСКРЕТНО-НЕПЕРЕРВНОГО АНАЛІЗУ РОЗПОДІЛУ КОРИСНОСТІ - Юхимчук, С. В.; Колодний, В. В.; Зарезенко, Д. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто розв’язання задач теорії прийняття рішень за допомогою методу дискретно-неперервного аналізу розподілу корисності (ДНАРК) та використання програмних засобів системи підтримки прийняття рішень «СППР ДНАРК-2007» для автоматизації цього процесу.