ІНСТИТУЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ВЗАЄМОДІЇ КЛАСТЕРНИХ ОБ’ЄДНАНЬ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ - Войнаренко, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто інституційне середовище взаємодії кластерних об’єднань на регіональному рівні. Проаналізовано інструменти системи інституційного забезпечення та процеси кластеризації вітчизняних соціально-економічних систем на регіональному рівні.