СЕНСОРНИЙ МЕТОД ПОШУКУ МІСЦЯ ВСТАНОВЛЕННЯ ДЖЕРЕЛА РОЗПОДІЛЕНОГО ГЕНЕРУВАННЯ - Кирик, В. В.; Губатюк, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Запропоновано метод визначення оптимальної потужності та місця встановлення джерела розподіленої генерації, застосовуючи сенсорний аналіз з метою забезпечення якісного та оптимального, з точки зору зменшення втрат потужності, режиму роботи електричної мережі.