АЛЬТЕРНАТИВНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ ДЛЯ ВІДДАЛЕНИХ СПОЖИВАЧІВ - Федоров, О. В.; Кузнецов, М. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Показана доцільність комплексного використання поновлюваних джерел енергії різного типу для автономного енергозабезпечення віддалених споживачів. Сумісна їх експлуатація дозволяє збільшити надійність електропостачання та підвищити ефективність використання встановленої потужності поновлюваних джерел енергії.