Гідроімпульсний привод установки для вібраційного зневоднення вторинних продуктів харчових переробних виробництв - Іскович-Лотоцький, Р. Д.; Обертюх, Р. Р.; Поліщук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз впливу зміни тиску в акумулювальному об’ємі гідроімпульсного приводу на нерівномірність роботи його електромеханічної частини та обґрунтовано доцільність встановлення маховика на валу електродвигуна приводу для забезпечення роботи останнього із заданим коефіцієнтом нерівномірності та допустимим перевантаженням. Описана в статті методика розрахунку може бути використана для розрахунків гідроприводів із відомими закономірностями зміни навантаження на основному валу їх електромеханічної частини.