Моделювання нелінійної взаємодії пальового поля будівлі з ґрунтами за методом граничних елементів - Моргун, А. С.; Пішенін, І. В.; Моргун, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
В результаті числового експерименту отримано математичну модель визначення несучої спроможності палі за числовим методом МГЕ з урахуванням ущільнення та формозміни навколопальового простору ґрунту