Особливості прогнозування рівня постачання молочної сировини на переробні підприємства з урахуванням фактора сезонності
Ключові слова:
фактор сезонності, індекс сезонності, молокопереробне підприємство, виробництво молока, молочна сировинаАнотація
На прикладі Вінницької області розглянуто особливості прогнозування обсягів постачання сировини на молокопереробні підприємства з урахуванням фактора сезонності та спрогнозовано рівні надходження молокосировини на п’ять років по роках і поквартально.##submission.downloads##
-
PDF
Завантажень: 75
Переглядів анотації: 91
Опубліковано
2010-11-12
Як цитувати
[1]
Н. М. Лисоволик, «Особливості прогнозування рівня постачання молочної сировини на переробні підприємства з урахуванням фактора сезонності», Вісник ВПІ, вип. 3, с. 24–27, Листоп. 2010.
Номер
Розділ
Економіка, менеджмент та екологія
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому журналі, згодні з такими умовами:
- Автори зберігають авторське право і надають журналу право першої публікації.
- Автори можуть укладати окремі, додаткові договірні угоди з неексклюзивного поширення опублікованої журналом версії статті (наприклад, розмістити її в інститутському репозиторії або опублікувати її в книзі), з визнанням її первісної публікації в цьому журналі.
- Авторам дозволяється і рекомендується розміщувати їхню роботу в Інтернеті (наприклад, в інституційних сховищах або на їхньому сайті) до і під час процесу подачі, оскільки це сприяє продуктивним обмінам, а також швидшому і ширшому цитуванню опублікованих робіт (див. вплив відкритого доступу).