ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА — СКЛАДОВА ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ ТА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

  • І. В. Власенко Вінницький національний аграрний університет
  • М. А. Дзюмак Вінницький національний аграрний університет
Ключові слова: виробництва м’яса птиці, еколого-економічні проблеми, продовольче забезпечення

Анотація

Встановлено, що завдяки активному розвитку вітчизняних птахівницьких підприємств обсяг експорту м’яса птиці в 2010 році порівняно з попереднім роком збільшився в 1,7 рази і становив 33 тис. т. Однак в агропромисловому виробництві України галузь птахівництва залишається проблемною, хоча й стрімко розвивається.

Біографії авторів

І. В. Власенко, Вінницький національний аграрний університет
доцент кафедри організації агробізнесу
М. А. Дзюмак, Вінницький національний аграрний університет
доцент кафедри екології та охорони навколишнього середовища

Посилання

1. Сендецька С. В. Прогнозування обсягів виробництва яєць на регі¬ональному ринку продукції птахівництва/
С. В. Сендецька // Економіка АПК. — 2009. — № 7. — С. 128—133.
2. Ясіновська І. Ф. Основні напрями розвитку птахівництва у Львівській області / І. Ф. Ясінов¬ська // Економіка АПК. — 2009. — № 11. — С. 31— 34.
3. Мельник Б. А. Яєчна індустрія України та необхідність її розвитку / Б. А. Мельник // Економіка АПК. — 2010. — № 12. — С. 63—67.
4. Мельник Б. А. Про¬гресивні організаційні системи розподілу збуту продукції птахів¬ництва / Б. А. Мельник // Економіка АПК. — 2010. — № 11. — С. 67—70.
5. Логоша Р. В. Аналіз сучасного стану експорту м’ясної продукції / P. B. Логоша // Економіка АПК. —2009. —
№ 10. — С. 120—123.
6. Багге А. Зроблено багато роботи, і вона приносить результат / А. Баїте // Євробюлетень. — 2011. — № 4. —
С. 10—11.
Опубліковано
2010-11-12
Як цитувати
[1]
І. В. Власенко і М. А. Дзюмак, ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА — СКЛАДОВА ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ ТА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ, Вісник Вінницького політехнічного інституту, № 3, с. 38-41, Лис 2010.
Номер
Розділ
Економіка та менеджмент