МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ КОЕФІЦІЄНТІВ СПІВВІДНОШЕНЬ ПОСАДОВИХ ОКЛАДІВ НАУКОВЦІВ У БУДІВЕЛЬНІЙ ГАЛУЗІ

Автор(и)

  • С. С. Івлєв Київський національний університет будівництва і архітектури; Міністерство регіонального розвитку та будівництва України

Ключові слова:

посадові оклади, коефіцієнтні співвідношення, професійно-кваліфікаційний досвід

Анотація

Розглянуто проблеми формування посадових окладів науковців будівельної галузі. Доведено, що чинні коефіцієнти співвідношень посадових окладів не відповідають міжпосадовій залежності. Запропоновано модель формування цих коефіцієнтів та визначено потенційний їх рівень, що дозволяє встановити посадові оклади в залежності від кваліфікаційно-професійного досвіду.

Біографія автора

С. С. Івлєв, Київський національний університет будівництва і архітектури; Міністерство регіонального розвитку та будівництва України

аспірант кафедри організації та управління будівництвом, головний спеціаліст відділу економіки та аналізу будівельної діяльності Управління економіки та розвитку будівельної діяльності

Посилання

1. Галузева Угода між Міністерством регіонального розвитку та будівництва України та Профспілкою працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України на 2009—2011 роки.
2. Рекомендації щодо визначення заробітної плати працюючих в залежності від особистого внеску працівника в кінцеві результати роботи підприємства, затверджені наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 31.03.1999 № 44.
3. Квалификационный справочник должностей руководителей, специалистов и служащих. Государственный комитет СССР по труду и социальным вопросам. — М. : Экономика, 1989. — С. 220—227.
4. Про оплату праці працівників на основі Єдиної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, за-кладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери : Постанова Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 / Кабінет Міністрів України.

##submission.downloads##

Переглядів анотації: 97

Опубліковано

2010-11-12

Як цитувати

[1]
С. С. Івлєв, «МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ КОЕФІЦІЄНТІВ СПІВВІДНОШЕНЬ ПОСАДОВИХ ОКЛАДІВ НАУКОВЦІВ У БУДІВЕЛЬНІЙ ГАЛУЗІ», Вісник ВПІ, вип. 1, с. 55–59, Листоп. 2010.

Номер

Розділ

Економіка та менеджмент

Метрики

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.